torstai 7. helmikuuta 2013

Elämää kun ei voi käsikirjoittaa

Iltoja muruset :)

Päivät ne on taas sujahtanu AIVAN liian nopeasti, ja harmittaa kauheesti kun blogille ei oo jääny enää paljon aikaa, parhaani mukaan yritän kirjoitella :) Kalenteri näyttää olevan puukattu aivan täyteen,mihin kohtaan mahtuu blogi?? No ainakin tähän väliin nyt :)

Näihin päiviin on mahtunu kokeet ja kaverit (niinkun näytän sanovan aina), joten tässä sitä elämää sitten eletään, päivä kerrallaan, koe kerrallaan :) Tänään koulussa oli kyllä niiin perusperus päivä ettei muuta voi sanoa.. Liikunnassa hiihtoa ja sitten vielä kaiken lisäks joku maailman tylsin sanomalehti-viikko, että lueskellaan siinä sitten aamupostia, voi hyvää päivää... Ja arvatkaa vaan että tympiikö se hiihto jo : l

Päivän piristys oli onneks koulusta Sallalle, siellä sit pelailtiin, tanssittiin ja tehtiin kaikkee muuta järjetöntä hauskaa :) Mitään muuta kertomisen arvosta ei viime päivinä oo tapahtunu, jotain pikkujuttuja, ja ne pikkujutut näätkin sitten noista kuvista :)
Muutama tunti salkkareita ja turkin pippureita : D
 Kynsien lakkailua yheltätoista illalla :) Ei sille inspikselle mitään voi : D


Toi biisi on kyllä hallinnu mun päiviä, se soi koko ajan päässä, mut niin ihana biisi että eipä haittaa : D


Kuin ihanaa, ystävänpäiväkin on kohta <3


Nämä neidit on ollu hirmu virkeitä ja vilkkaita koko viikon : DNää kuva on aiva kamalia, vaatteiden oikee väri ei näy, valotus on aivan hirveä ja laatu KAMALA! Pakko oli jotain laittaa niin tossa jotain (surkeaa kylläkin!)Kalenteri ennen...


Liimaa ja GaGaa


Tsädäm.. Kalenteri nyt ;)Mun taidonnäytös.. xDRupesin taas tykkäämään Runebergin tortuista : DD (Kirjotetaanko se noin??)


Näetkö naaman vesikupissa??? XDTuossapa mun viimesimmät päivät :) Kirjotin äsken myös mun ja Sallan blogiin, linkin laitan vielä tohon alas, blogissa myös uusimmat asukuvat :)

http://www.missmix.fi/kayttajat/27644/blogi

Hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

-Hanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti