torstai 21. helmikuuta 2013

Tää on vaan elämää, ei sen enempää ;)

Moikka :)

Vihdoin ja viimein pääsen teille päivittelemään blogia, tässä on kyllä ollu yhtä sun toista! Hiihtoloma hiihtelee eteenpäin aivan liian nopeesti, mutta on kyllä saanut rentoutua ja pitää hauskaa : D Suurrimaks osaks  oon kyllä tainnu katella leffoi, syöny herkkui, leiponu ja muuten vaan ottanu iisisti :) Masentaa ajatella että viikonloppuna pitäis lukee kokeisiinki, plaah... Mutta mutta kuvia mulla kyllä riittää joksikin aikaa, joten tässä niitä on :)


Tää on aivan ehdottomasti yks mun lemppari kotiasuista, rento, ja kehtaa näyttäytyy ihmisten edessä :)


Villi Tusina on aina yhtä hauska ja hyvä, ja Mamma Mia on yks niistä ihan sika hyvistä leffoista! :) Mamma Mian lainasin Sallalta, ja suosittelen todella kaikille! Yks asia mikä siitä leffasta hyvän tekee, on Amanda Seyfried, yks lempinäyttelijöistä <3

Vielä yhen Art PoPin tekasin, sit se innostus vähän niinku lopahti : D
Ulkona on ollu melkein joka päivä ihan upee sää, keskiviikkona oltiinkin sitten ukilla ja mummilla käymässä moikkaamassa perheen kanssa, ja siinä sitten mentiin kanssa luistelee, ja olihan ihanaa luistella, kun ei ihan just oo päässy :)Tiistaina käytiin Jumbossa, siellä Sallan kanssa kierreltiin kolme tuntia, ja löysin vaikka MITÄ ihanaa! ;) Kuten ton hupparin Stadiumista, eikä maksanu kun 19,95e ,joka on musta tosi halpa! Rakastuin tohon huppariin heti kun vaan näin sen, Salla osti kans samanlaisen, vaan harmaan :) Väri ei ihan totuudenmukaisesti kuvassa näy, koska valotus on aika kirkas. Alhaalla myös muutama shoppailukuva :)


Toi paita oli se, johon sit ihastuin :)

H&M  12,95eHuppari siis se Stadiumista, ja makso 19,90e


Tästä kuvasta taas tuli todistettua miten ERITYISEN hyvä on puhelimen kameran laatu, mun kuvaustaidot ja Vero Modan valaistus : D Että näin ;) Toi pipo näkyy tosi surkeesti, mutta sen ostin, makso 9,95, oon kyllä tosi tyytyväinen siihen, ja samoin GavaClutch:iin,jonka ostin tuolta myös,mutta jonka tosin näytän myöhemmin :)Kirjottelen tässä joku lähipäivä, lomailijat pitäkää hauska lomaviikon loppu, ja ei-lomailijat kestäkää perjantaihin :)

Goood bye ;)

-Hanna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti