tiistai 9. huhtikuuta 2013

Mä sut mun vierellä vieläkin nään, vaikket siinä seisokkaan enään ♥

♥ Heissan ihanat 

Välillä sitä taas tajuaa kuinka tärkeitä muutama ihminen tässä maailmassa mulle on, ja sen, että ilman niitä ei ois... mitään.. Niille voi puhuu mitä vaan, niitten kanssa voi tehä mitä vaan, ja se tuli todistettua taas tänään : D Joten kiitos teille ihanat, ihan paras päivä taas teijän kaa ;) 

Oltiin siis Sallan ja Julian kanssa jokelassa >>lukemassa englannin kokeeseen kirjastossa<< mut jotenkin ihmeen kumman syystä se meni siihen, et koko ajan teki mieli millon mitäkin :D Loppujen lopuks ei oikeestaan mitään erikoisen hyvää lopputulosta saatu siinä lukemisen suhteen, mutta oli kyl ihan paras päivä :DD Ja jos tarkemmin rupeisin teille tätä asiaa selventämään, kirjottelisin tässä vielä huomennakin ;) 

Muuten mun päivät on menny tyyliin urheillessa ja kokeeseen lukiessa... Kuviakaan ei oikeestaan oo, koska kamera ei oo missään oikeen kulkenu mukana, ja puhelimestakin on aina akku tyhjä... joten tässä postauksessa ei sinänsä oo minkäänlaista päätä tai häntää, mutta kunhan taas kirjottelen ;)

Ai niin, superhali kaikille uusille lukijoille, ihana että liityitte, ja kiitos miljoonasti myös kaikille teille ihanille, ketkä ootte kommentoinu, kaikki ihanat positiiviset kommentit piristää mun päivää ja saa uutta intoa tähän postailuunkin :) Joten kiitos teille Huomenna on jo keskiviikko, melkein perjantai ;)

♥:llä Hanna2 kommenttia:

 1. heei osaatko sanoa yhtään että kuinka kauan hyvinkäältä kestää helsinkiin? :DD
  kiva myös toi sun banneris!

  www.chaasingthesun.blogspot.fi toivottavasti tykkäilet :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkäältä kestää Helsinkiin.. hmm.. noin 40 minuuttia :) En minuutilleen osaa sanoa, mutta jotain tonne päin :) Ja kiitos :)

   Poista